Crostini met wilde paddenstoelen

Ingrediënten (4 personen)

  • 400 gram gemengde paddenstoelen
  • 2 tenen knoflook waarvan 1 fijngesneden
  • 1 kleine rode peper fijngesneden
  • 8 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel grofgesneden peterselie
  • 1 eetlepel marjoleinblaadjes (of munt)
  • 4 flinke sneetjes lekker brood
  • zout en peper naar smaak

Methode

Sauteer de fijngesneden knoflook en chilipeper in 6 eetlepels olijfolie.

Voordat de knoflook begint te verkleuren, voeg de schoongemaakte en in stukjes gesneden paddenstoelen toe. Schep ze enkele minuten om, zodat ze hun stevige structuur behouden.

Voeg de kruiden en wat zout en peper toe.

Rooster intussen de sneetjes brood en wrijf ze licht in met de hele teen knoflook.

Bestrijk ze met de resterende olie en verdeel de paddenstoelen erover.